Repararea prin īncarcare a uzurilor
partii interioare a sinei de tramvai cu
sudura electrica sub flux

       Dupa un anumit timp de folosinta a sinelor pentru transportul cu tramvaiul, mai ales in zonele de curbura, apar uzuri pronuntate ale ciupercii sinelor īndeosebi pe partea interioara. Aceste uzuri pronuntate prezinta un mare pericol pentru siguranta circulatiei, mai ales prin marirea ecartamentului.
Problema acestor uzuri pronuntate poate fi rezolvata in doua moduri:
1. Īnlocuirea sinelor uzate cu altele noi, ceea ce duce la cheltuieli substantiale si un timp mare de īntrerupere a circulatiei;
2. Prin repararea uzurilor prin īncarcare cu sudura electrica speciala si reducerea sinelor in parametri tehnici initiali, fara a fi nevoie de demontarea sinelor.

       Pentru realizarea acestei proceduri, societatea noastra detine tehnologia si instalatia necesara precum si dispozitivele aferente necesare si īsi ofera serviciile in acest sens.
       Practic, o instalatie de sudura electrica continua sub flux se deplaseaza pe sinele de tramvai cu viteza necesara executarii unei suduri de calitate. In functie de marimea uzurii se depun una, doua sau trei straturi.
       Instalatia este alimentata de la o sursa de curent electric, cu materialul pentru sudura corespunzator pentru fiecare tip de sina si cu fluxul de protectie, care se recupereaza.
Dupa aplicarea cordoanelor de sudura, se realizeaza prin polizare cu ajutorul unui polizor special, īncadrarea sinelor sudate in parametri tehnici corespunzatori.
       In acest fel se restabileste siguranta circulatiei, cheltuielile necesare reparatiei sunt mult mai mici, iar durata de folosinta a sinelor se prelungeste cu īnca aproximativ 7-10 ani.


Got My Cursor @ 123Cursors.com
Copyright © 2016-2018 Rotermit S.R.L. Design by Walter Baak. Toate drepturile sunt rezevate.