Rotermit lucreaza numai cu produse si tehnologii de cea mai buna calitate, dezvoltate si produse in Germania sub reglementarile normelor europene, ceea ce asigura un control al calitatii
produselor si serviciilor recunoscut la nivel mondial si totodata acestea sunt agrementate de catre Autoritatea Feroviara Romana.
        
   Rotermit este autorizata de catre
Autoritatea Feroviara Romana,
Autorizatia de Furnizor Feroviar Seria AF Nr.3031
   SC ROTERMIT SRL are ca obiect de activitate producerea de bunuri si servicii in domeniul constructiilor in general si in special in domeniul constructiei, reparatiei si intretinerii infrastructurii feroviare (linii si instalatii aferente), la cele mai inalte standarde prevazute in: proiectele de executie,caiete de sarcini,prescriptii, normative, legi si instructiuni de serviciu CFR.    
Este angajarnentul intregului personal si al conducerii firmei de a se asigura ca produsele si serviciile furnizate sunt in concordanta cu specificatiile de mai sus si cu cerintele convenite cu clientii nostri.
Toti angajatii firmei noastre trebuie sa intelegem ca nu vom rezista pe piata in conditiile concurentei decit asigurind calitate perfecta. De aceea nu va putea activa in cadrul firmei noastre nici o persoana care nu respecta angajamentul si politica noastra in domeniul calitati
   Nu va intreba nimeni,vazind o constructie, in cit timp s-a facut,daca a lost finantata,daca au existat conditii prielnice.Toti vor intreba in primul rind,de cine este executata si proiectata.
Calitatea executiei noastre lasa in urma amprenta si seriozitatea firmei noastre.

Agrement Tehnic Feroviar Seria AT Nr.710/2005
Agrement Tehnic Feroviar Seria AT Nr.591/2003
Agrement Tehnic Feroviar Seria AT Nr.592/2003
Cetrificat  SR EN ISO 14001:2005 Nr. 307
Cetrificat  OHSAS 18001:2004  Nr. 189
Cetrificat  SR EN ISO 9001:2001 Nr. 1121

Got My Cursor @ 123Cursors.com
Copyright 2016-2018 Rotermit S.R.L. Design by Walter Baak. Toate drepturile sunt rezevate.